2014. május 22., csütörtök

Crochetingrid új köntösben



A napokban arculatváltáson esett át a Crochetingrid blog és a Facebook oldal, továbbá a Meska és az Etsy bolt is. A fejlécek, bannerek, borítóképek, boltlogók változásán kívül minden a régi. A jól ismert márkajel megmaradt, csak a háttér lett lecserélve a már-már védjegyemmé vált kék háttérre.


A fotózáshoz használt kékes színű háttér egy összehajtogatott, organza függöny anyag. Mivel színjátszós, a megvilágítástól függően különböző hatásokat lehet vele elérni a világoskéktől a sötétbordóig. A fényképezést és utómunkát - ahogyan mindig - most is a férjem végezte. Fényképezéshez általában fénysátrat használ, megvilágításnak pedig ha az idő engedi, akkor természetes napfényt, egyébként egy vagy több íróasztallámpát. A régi, ütött kopott digitális fényképezőgépünket állványra helyezve működteti.



Jelenleg sajnos nagyon elfoglalt vagyok, viszont a nyáron végre feltöltöm az Etsy és Meska boltom szinte üresen tátongó polcait. Több amigurumi minta piszkozata várja, hogy végleges formába kerüljön. Így van ezzel a díjnyertes 21-es, répával alvó nyuszika is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése