2014. február 20., csütörtök

Angry Birds szalvétagyűrűk



A múlt heti bejegyzés után ismét következzen egy szalvétagyűrű. Ez azonban már egyáltalán nem Valentin-nap hangulatú. Annyira egyedi, hogy szerencsére sehol máshol nem láttam még hozzá hasonlót, hiába kerestem. A horgolt készletben öt „Angry Bird” (Piros madár, Kék madár, Chuck, Bomba Madár és Matilda) valamint egy malac (Nagy malac) található.


Elkészítésük igen nagy türelmet és kitartást igényel, mivel nagyon apró darabokat kell kivágni, felragasztani és körbevarrogatni. A legnehezebb számomra a ragasztás volt, mert fontos, hogy minden apró kis darabka odaragadjon (még a legkisebb csücskök is), de ne folyjon ki a ragasztó.

A kitartó munkám azonban – szerény véleményem szerint - megtérült, mert nagyon jól mutat felhúzva a szalvétákon és a megterített asztalnál egyaránt. Feldobja a hangulatot, kizökkenti az embert a mindennapok rutinjából, nem összeszokott társaságoknál megtöri a kínos csendet, ajándékként is megállja a helyét és nem utolsó sorban képes elterelni a figyelmet a kevésbé jól sikerült ételekről is.



A mintám elérhető az Etsy boltomban angolul. Kérésre szívesen felrakom magyarul is, illetve el is készítem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése